Média v kocke 2011.

15.06.2011 Prešov

Študenti odboru masmediálnych štúdií na Prešovskej univerzite v Prešove sa rozhodli svoje štúdium a prácu v médiách predstaviť aj stredoškolským študentom vo forme zaujímavého letného kurzu Médiá v kocke 2011. Projekt sa uskutoční v dňoch 10.-13. 7. 2011.

Projekt Médiá v kocke z autorskej dielne nás, študentov 3. ročníka masmediálnych štúdií, vznikol ako nezisková dobrovoľná aktivita študentov masmédií v snahe dosiahnuť niekoľko cieľov. Prostredníctvom Médií v kocke, by sme chceli osloviť študentov stredných škôl a informovať ich o odbore masmediálne štúdiá. Výhodou prihlásených študentov je aj zvýšená informovanosť o náplni štúdia masmédií prostredníctvom samotných študentov odboru. Projekt Médiá v kocke je vzdelávací kurz, kde sa študenti SŠ o odbore a možnostiach štúdia dozvedia viac.
Tento mediálny kurz je koncipovaný v dvoch rovinách – teoretickej a praktickej. Teoretické vedomosti a odborné poznatky prednesú formou prednášok poprední pedagógovia z Inštitútu slovakistiky, všeobecnej jazykovedy a masmediálnych štúdií. O praktické ukážky, príklady, workshopy a cvičenia sa postaráme my, študenti organizujúci kurz a tiež niekoľko osobností pôsobiacich v médiách na Slovensku.
Prednášky a semináre sa budú realizovať v priestoroch Prešovskej univerzity v Prešove a záujemcovia sa môžu prihlásiť jednoducho, prostredníctvom mailu (mediavkocke@gmail.com) do 30. júna 2011.
Účastnícky poplatok predstavuje 50 €, ktoré zahŕňajú ubytovanie, stravu, registračný poplatok a úrazové poistenie.

KONTAKTY:
www http://www.facebook.com/mediavkocke
email mediavkocke@gmail.com
telefón Vladimíra Čajová 0908 477 940
Slavomíra Margetová 0915 229 843
 

Vyberte región

mark